Szépség és divat

2010.08.24. 14:38

Mi szóltunk!

Idén ősszel három dologról jósoljuk azt, hogy bekerül a legnépszerűbbek közé.

NANA.HU

Sokszor csak abból vesszük észre, hogy egy stílus vagy ruhadarab trendi lett, hogy hirtelen körülöttünk mintha mindenki azt hordaná. A divatházak által felállított fő irányzatok mellett mindig van egy-két meglepetés, amiről nem szólnak az előrejelzések, egy kis odafigyeléssel mégis meg lehet mondani, hogy az utca embere rá fog kapni és hamar elsöprő trendet kovácsol belőle. Idén ősszel három dologról jósoljuk azt, hogy bekerül a legnépszerűbbek közé.

Rövid dzsekiTalán azért nem említik a trend előrejelzések, mert az elmúlt pár évben tavasszal és ősszel rendszeresen felbukkan, még ha nem is éli egyértelműen reneszánszát. Viszont pont ezért mondhatjuk biztosra, hogyidén sem marad kia stílusos darabok listájáról, és az igazán naprakész divatkövetők összeállításaiból. Sőt, az őszi kollekcióra már berendezkedett márkák kirakataiban szinte mindenütt látni egy-egy próbababát, az új darabok között található rövid dzsekiben. Lehet, hogy ez lesz 2010 titkos, előre meg nem jósolt favoritja? Nem zárható ki.

BarnaEgy klasszikus szín, igazából semmi különleges nincs benne. A legizzasztóbb nyári forróságban talán nem szerencsés a sötétebb árnyalatait választani, de egyébként sosem megy ki a divatból. Sőt, ha körbepillantunk a divatházak őszi felhozatalán, azt állapíthatjuk meg, hogy aránytalan népszerűségnek örvend majd az olyan tipikus őszi színek mellett, mint a sötétzöld, bézs vagy a fekete. A közelgő szezonra tehát vedd elő a szekrényben található összes barna cuccot - még a régebbi darabok esetében is úgy fog tűnni, mintha egy friss és direkt a 2010-es trendeknek megfelelő kollekcióból származnának.

GarbóÉrzed, hogy van a 2010 őszi kollekcióknak egy meghatározó eleme, de nem tudnád megmondani, mi az? A garbó. Csak annyira egyszerű, hogy a trendelőrejelzések sem emelik ki. Aki elmondhatja magáról, hogy nincs meglepően rövid nyaka, annak valószínűleg nagyon jól is áll a garbó. Ha szoktál hordani, akkor feltétlenül tartsd meg ezt a szokásodat, ha eddig nem, akkor még az őszi kezdete előtt szerezz be néhányat. Ennél időtállóbb és egyszerűbb darabot nehéz lenne elképzelni, és még csak mintásnak vagy rafinált szabásúnak sem kell lennie ahhoz, hogy hasonlíts benne a kifutókon sétáló modellekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!