Sztárvilág

2009.05.30. 11:23

Christina Aguilera szextitkai!

Az énekesnő hozza a formáját. Kijelentette, lételeme a szex, ezért hajlandó még fiát is hetente egyszer lepasszolni, hogy egész nap az ágyban hempereghessen férjével.

Kiskegyed Online

Christina Aguilera még terhessége alatt világgá kürtölte, hogy férjével bárhol és bármikor kielégítik vágyaikat. Szerencsére a tavaly januárban megszületett Max Liron még soha nem okozott problémát az énekesnő szerelmi életében.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Christina Aguilera szextitkai!
[/caption]Minden vasárnap pucérnap

Már akkor ferde szemmel néztek az erkölcsös amerikaiak a sztár kijelentésének hallatán. Hát még akkor, amikor bevallotta különös szokását: minden héten vasárnap reggel lepasszolják kisfiukat és férjével meztelen napot tartanak.

Ilyenkor ki sem mozdulnak a hálószobából, s kizárólag finom édességeket és pezsgőt fogyasztanak. Ezt a hagyományt kisfiuk születése után sem szerették volna megtörni, ezért Max világra jötte óta a nagyszülők vigyáznak vasárnaponként unokájukra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!