Sztárvilág

2009.06.23. 07:00

Vincze Lilla nem féltékeny Csomor Csillára!

Mi a közös Csomor Csillában és Vincze Lilla volt férjében, Joó Gézában? Mindketten nagyon szerettek volna gyereket, és emiatt korábbi kapcsolatuk is tönkre ment. És most találtak valakit, akivel beteljesülhet az álmuk. Méghozzá egymást!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Vincze Lilla korrekten, higgadtan fogadta a hírt, miszerint volt férje Csomor Csilla oldalán keresi a boldogságot.
[/caption]Az énekesnő Vincze Lilla és producer férje, Joó Géza tizenöt éven át voltak egymásnak társai jóban–rosszban. A férfi menedzselte, támogatta párja karrierjét, és úgy tűnt, semmi nem ingathatja meg a kapcsolatukat.

Esküvő a kastélyban

Aztán 2005-ben több mint tízévi együttélés után úgy döntöttek, összeházasodnak. Akkoriban az énekesnő így mesélt erről: – Hosszú évek óta egy fantasztikus férfi van mellettem, szó szerint jóban-rosszban számíthatok rá, hiszen Joó Gézának hívják. Nyár végén, a Grassalkovich-kastélyban összeházasodtunk. Hogy miért pont itt? Annak is oka van, hiszen az ifjú pár mindkét tagja a sok egyéb közös vonás mellett imádja a történelmet és a romantikát.

Elszaladtak az évek

Valószínű, hogy Lilla először tarthatott az esküvőtől, hiszen első házassága válással végződött. Hogy miért érezték mégis szükségét, hogy kapcsolatukat hivatalossá tegyék? – Mert tiszteljük a régi értékeket, és talán kicsit konzervatívok is vagyunk. Igenis, egy férfi kérje meg egy idő után a kedvese kezét! Joó Géza megtette, ám a pár útjai most mégis különváltak. Ebben állítólag nem kis szerepe volt annak, hogy a közben igen sikeres producerré váló Joó Géza gyereket szeretett volna, ám elszaladtak felettük az évek. Másrészt mivel Géza volt az énekesnő menedzsere és producere egy személyben, kapcsolatukra az sem volt jó hatással, hogy Lilla már nem szárnyalt úgy, mint fénykorában. Míg az énekesnőt a megfelelni vágyás vezette, addig a férjének elég lett volna a család, a barátok közelsége. – Fájó szívvel, sokat őrlődve szakítottunk, mindketten nehezen tudjuk elfogadni, hogy vége lett – árulta el a producer férj.



Egy tánc, és más semmi?

Lilla a munkába menekült, a férj pedig a VIVA Comet díjátadásán tűnt fel. Nem kis meglepetésre a párjával szintén nemrégiben szakított Csomor Csillával lejtett tüzes táncot. A jelenlévőkben ez alapján egyöntetűen az a benyomás alakult ki, hogy a barátságnál több lehet köztük. Bár a színésznő úgy nyilatkozott, hogy csak egy tánc volt köztük, és semmi más, sokan megkérdőjelezik ezt. Már csak azért is, mert Csilla és Géza lelkileg is teljesen összeillik, hiszen így negyven fölött mindkettejük legfőbb vágya a családalapítás. A Kiskegyed Joó Gézát is megkereste, ám a producer kedvesen csak annyit válaszolt: mint eddig is, úgy továbbra sem szeretne a magánéletéről beszélni.

Lilla elfogadja a váltást

A volt feleség, Vincze Lilla rendkívül korrekten, higgadtan fogadta a hírt, miszerint volt férje már más oldalán keresi a boldogságot. – Hosszú, boldog éveket kívánok nekik egymással! Tudomásul veszem, hogy az élet egyfajta körforgás. Tisztelem a volt szerelmemet, és csak a sok szép együtt töltött évre gondolok. Nem tagadom meg a múltamat. Erre szükségem is van, hogy továbbra is méltósággal tudjam élni az életemet. Egyetlen dolog, ami fáj: mindketten nagy állatbarátok vagyunk. Még az együtt töltött évek alatt lett három kiskutyánk, és váláskor a férjem két kutyust magával vitt.

Kiskegyed

 

Ajánljuk  még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!