Közélet

2016.08.26. 18:15

Több ezer fradistát várnak Pécsre

Bár még odébb van, de már biztossá vált, hogy az FTC B-közép szeptember 11-én Pécsre jön. Több ezer szurkoló lehet a meccsen.

Bama.hu

Nagy érdeklődésre való tekintettel a PMFC már ezen a héten megkezdi az FTC II. elleni mérkőzés belépőinek árusítását - közölte a PMFC weboldala.

Két izgalmasnak ígérkező hazai mérkőzés elé néz a PMFC, hiszen előbb augusztus 27-én a tavaly még NB II-es Szigetszentmiklóst fogadják Kollerék, majd szeptember 11-én a Ferencváros II. látogat Újmecsekaljára, akikkel a piros-feketék fej-fej mellett vezetik a tabellát.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Így szurkoltak Pécsen korábban (fotó: Laufer László)
[/caption]

Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook oldala kiírta, hogy felvásárolták a vendég belepők 90%-át, és további szektorokat is megnyithatnak majd számukra.

Idézet a közleményükből:

"Már hetek óta elkezdődtek az egyeztetések a pécsi vezetőkkel is.
Nem bíztuk a véletlenre a jegyhez jutást vagy azt, hogy egyesek megpróbáljanak keresztbe tenni, így felvásároltuk a vendég belepők 90%-át, gondolva a helyi Fradi szurkolókra is.
Várhatóan jövő hét elejétől kezdjük árulni a belépőjegyeket.
Bővebb információkkal ezzel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.
Amint elfogynak a jegyek kérni fogjuk a pécsi vezetést, hogy nyissanak meg további szektorokat. Ez jelenlegi állás szerint nagy valószínűséggel meg fog történni.
Így várhatóan ismét több ezren lehetünk!
Belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek.
Újra együtt lesz a Tábor, újra együtt szurkolunk!
Újra jelen lesz a fanatizmus amit sosem tüntetnek el, újra jelen lesz a Tábor amit sosem cserélnek le!
A másik oldalon pedig ott lesz a Pécs Tábor, akik nagyban hozzájárultak, hogy ismét meccsen szurkolhasson a Fradi B-közép és ők is kitesznek majd magukért a lelátón, ebben biztosak vagyunk!"

Címkék#Pécs#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!