Sport

2014.12.22. 07:54

Nyílt edzést tart Pécsett a férfi kézilabda-válogatott

Hétfőn délelőtt tízkor és este hatkor is pályára lépnek Nagy Lászlóék. A Lauber Dezső sportcsarnokban indulhat az aláírásgyűjtés.

Szakács M. (Dunántúli Napló)

Már csak egyet kell aludni! Karácsony közeledtével ezt a mondatot olvasva könnyen asszociál az ember a Szentestére, kivételesen azonban nem erről van szó. Részint azért, mert addig még két éjszakát kell „kibírni”, részint pedig azért, mert december 23-án, azaz kedden délután Pécsett lép pályára a magyar férfi kézilabda-válogatott.

Talant Dujsebajev együttese Egyiptommal fog megmérkőzni 16 órai kezdettel. Ahogy arról már korábban is írtunk, a találkozóra egységesen 1900 forintért lehet megvásárolni a belépőket, viszont aki szeretne személyesen is találkozni Nagy Lászlóékkal, azoknak érdemes a hétfő délelőttjüket, esetleg az estéjüket szabaddá tenni.

December 22-én ugyanis két nyílt edzést is tart majd a nemzeti csapat a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Az első hétfőn délelőtt 10 órakor, a második pedig 18 órakor kezdődik majd. Ezekre bárki kilátogathat, megnézheti a válogatott felkészülését a keddi meccsre, utána pedig találkozhat kedvenceivel is. Remek alakalom arra a két „szabad” edzés, hogy a rajongók bővítsék aláírás-gyűjteményüket, és váltsanak egy-két szót a honi kézilabda élet legmagasabb képviselőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!