Sport

2015.05.08. 17:02

Rangos crossfit verseny lesz Pécsen

A versenyen látványos embertpróbáló feladatokat hajtanak végre a sportolók.

bama.hu

2015. május 9-10 között egyedülálló nemzetközi CrossFit versenyt szervez a Testakadémia Pécs masters korosztálynak Pécsett. A március elsején indult regisztrációval lehetett bejutni az EMT döntőjébe, ahol 6 korosztályban mérik össze magukat a férfiak és a hölgyek.

35+ és 40+ kategória 32 férfi, 16 nő, 45+ és 50+ kategória 16 férfi 8 nő, 55+ és 60+ kategória 8-8 versenyző mindkét nemben.

A kvalifikáció során 3 WOD-ot (speciális CrossFit feladatsor) teljesített minden versenyző, ezután alakult ki a döntő közel 120 fős mezőnye. A verseny kétnapos, helyszíne a pécsi Műjégpálya területe.

A hazai és pécsi sportolókon kívül német, olasz, francia, horvát, szerb, angol versenyzők érkeznek Pécsre, az indulók több mint 60% külföldi.

A megmérettetésen látványos embertpróbáló feladatokat hajtanak végre a sportolók, amely feladatokban a súlyemelés, saját testsúlyos gyakorlatok, gimnasztikai elemek, futás, kettlebell is szerepelnek. A verseny két napos, a pécsi Műjégpályán zajlik. Mindkét nap reggel nyolc órától van kapunyitás.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!