Közélet

2015.07.18. 19:39

Dunántúli Napló: Újabb előfizető nyert 15 ezer forintos vásárlási utalványt

A baranyai napilap hetente sorsol előfizetői között. Berta Gábor élvezi azt az érzést, amit cask a nyomtatott sajtó nyújthat.

F. A. (Dunántúli Napló)

A következő jó pár hónapban a Dunántúli Napló olvasói a tájékozottságon kívül még egy ajándékutalvánnyal is gazdagodhatnak. A baranyai napilap július elseje és január tizenhatodika között minden héten kisorsol egy-­egy ajándékutalványt az előfizetők között, ezzel is jutalmazva az esetenként több évtizedes hűséget.

Amellett, hogy az újság szerkesztősége azért dolgozik nap mint nap, hogy az olvasók otthonába kerülhessenek a friss hírek, események és történetek, most még a bevásárlásba is besegít. Aki a Dunántúli Naplót választja, hogy képbe kerüljön a legújabb regionális, hazai és külföldi hírekkel, megismerje a helyi kulturális élet sokszínűségét, érdekes emberekkel olvasson interjúkat, vagy hogy nyomon kövesse a sportélet legújabb fordulatait, az most a sokrétű ismeretek mellé még egy tizenötezer forint értékű Tesco-­ajándékutalványt is kaphat.

Az eddigi nyerteseink nagy örömmel fogadták a hírt. Nem is csoda, hiszen ki ne örülne annak, hogy díjazzák a tájékozottságát. Ezen a héten egy pécs-vasasi olvasónk, Berta Gábor volt a szerencsés, ő vihette haza az ajándékutalványt. Mint olvasónk elmondta, már réges­régóta olvassa a Dunántúli Naplót, és élvezi azt az érzést, amit csak a nyomtatott sajtó termékei adhatnak. Mint például az áttekinthetőséget és a tudatos lapszerkezetet, amelyek mind segítik a könnyed tájékozódást. Leginkább azt szereti az újságban, hogy körbejárva az egész régiót megismerteti vele a fontos híreket és eseményeket. Az újsághoz azért ragaszkodik, mert az rendelkezik egy napilaptól joggal elvárható tájékoztató funkcióval.

A következő hetekben folytatódik a nyereményjátékunk, úgyhogy lehet keresztbe tett ujjakkal várni a szerkesztőségből érkező telefonhívást, ki tudja, lehet, hogy Ön lesz a következő nyertes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!