Sport

2016.04.27. 08:09

Harkányban játszik a PMFC

A harmadik fordulóval folytatódik a labdarúgó Baranya megyei Kupa, szerda délután (17.30-as kezdésekkel) tizenkét mérkőzést rendeznek.

K. Mayer A. (DN)

Pályára lép többek között a PMFC is, amely a megye II.-ben második helyen álló Harkány vendége lesz. Játszik a Szászvár és a Siklós is, előbbi a Véméndnél, utóbbi a Drávaszabolcsnál vizitál. Izgalmas meccsnek ígérkezik a Bóly–PVSK összecsapás, hiszen itt két megyei I. osztályban szereplő csapat találkozik egymással.

A sorozat végén hármas döntőt szerveznek a PMFC stadionjában, amelyre június 1-jén kerül sor. Az előző években a Baranya megyei Kupában első két helyen végző csapat felkerült a Magyar Kupa országos főtáblájára, ám ez most változik: átszervezés miatt ezúttal a baranyai döntővel lezárul a sorozat, nincs folytatás a megyei együttesek számára. Az MLSZ Baranya megyei Igazgatósága az első három helyezettet pénzdíjazásban fogja részesíteni.

PROGRAM: Babarc–Szederkény, Bogád–Sellye, Bóly–PVSK, Drávaszabolcs–Siklós, Harkány–PMFC, Himesháza–Pécsvárad, Hosszúhetény–PEAC, Kővágószőlős–Nagykozár, Lovászhetény–Mohács, Mozsgó–Szigetvár, Ócsárd–Villány, Véménd–Szászvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!