Sport

2006.09.21. 08:28

Pécsi atléták akadtak fenn a doppingteszten?

Pécs-Budapest | A Magyar Olimpiai Bizottság bejelentette: a közelmúltban három magyar atléta doppingtesztje pozitív eredményt hozott. Neveket nem hoztak nyilvánosságra, mivel a B próba még nem erősítette meg az A teszt eredményét.

BAMA

Internetes források és a TV Híradó szerint pécsi sportolók akadtak fenn a rostán. Az index.hu három PVSK-s atlétáról ír, akik ott voltak az Európa-bajnokságon, de komoly eredményt nem értek el. Ezzel szemben az Eb-n csak egy vasutas versenyző vett részt, Varga Roland. A másik pécsi résztvevő Bene Barnabás (Pécsi Futóklub) volt.
– Csak hallomásból tudok az esetről – kezdi Freier Balázs, a PVSK szakosztály-vezetője –, három atlétánktól az Európa-bajnokság előtt vizeletmintát vettek, majd az Eb után ezt megismételték velük szemben. A kontinensviadalon viszont csak egyikük volt ott. Hivatalos értesítést nem kaptunk, hogy pozitív volt-e a mintájuk vagy sem.

Részletek a Dunántúli Napló csütörtöki számában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!