Bemutatják a projekteket

2024.05.02. 15:40

Fordított állásbörze, ahol a hallgató és a piac találkozik

Idén is megrendezik 2024. május 8-án 13:00-kor a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán ismét iEXPO-t!

Bama.hu

Fotó: Skylines

Az iEXPO olyan összegyetemi fordított állásbörze, amely során a hallgatók bemutatják a félév során különböző kurzusok keretében elkészített projektjeiket, ezen keresztül azokat a képességeket és kompetenciákat, amelyeket az elméleti tudás megszerzésén túl fejlesztettek az elmúlt időszakban.

Idén 100+ csapat, 300+ hallgató és 80+ céges partner vesz részt az eseményen.

Hogyan is zajlik egy fordított állásbörze? A cégek képviselői körbejárják a hallgatói csoportokat, véleményezik a projekteket és a beszélgetések folyamán akár jövőbeni gyakornokaikat, munkavállalóikat is megtalálhatják. A bemutatáskor a hallgatók célja a visszajelzések gyűjtése, a projekt és saját maguk „eladása” egy jó előadással, poszterrel, kiállással. Minden partner az előzetesen megkapott „unicoinokkal” jutalmazhatja a legígéretesebb csapatokat. A legtöbb unicoint összegyűjtő három csapat külön díjazásban (ösztöndíjban) is részesül, illetve több cég készül különdíjjal is a számára leginkább értékes projekt számára.

Helyszín:

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Halasy Nagy József Aula (II. emelet)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában