Választás

2024.04.15. 13:07

Pécsi Fidesz: aljas lejáratásba kezdett a baloldali városvezetés

Bama.hu

Fotó: Laufer László

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Pécsi frakciója közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe:

„Hivatalosan el sem kezdődött a júniusi önkormányzati választás kampánya, a jelenlegi - hatalmáért remegő - baloldali városvezetés aljas eszközöket bevetve hazugságokkal vádolja a pécsi polgári szövetséget és annak polgármester-jelöltjét. Péterffy és csapata láthatóan megijedt a Pécs-konzultáció sikerétől.

Péterffy Attila jelölőszervezete, a magát függetlennek mondó, valójában azonban gyurcsányista, álcivil Pécs Jövőjéért Egyesület hazug, lejárató szórólap terjesztésébe kezdett városszerte, hogy eltereljék a figyelmet az öt éve működő gyurcsányi pénzszivattyúról.

Sajnos az ilyen alantas praktikák alkalmazásával kapcsolatban nincs min meglepődni, hiszen a jelenlegi városvezetés, 2019 óta nemhogy eredményeket, fejlődést, de még a város jövőjével kapcsolatos víziót sem tud felmutatni.

Ehelyett az elmúlt öt évben sorozatos botrányoktól volt hangos a városháza. Immár a hatodik rendőrségi nyomozás indult meg a baloldali vezetés sorozatos mutyijai miatt. Befektetőellenességükkel pedig pécsiek gyarapodását veszélyeztetik.

A pécsi polgári szövetség nemrég konzultációba kezdett a pécsieket érintő legfontosabb problémákról és azok lehetséges megoldásairól. Tette mindezt azért, mert a jobboldal gyökeresen máshogy képzeli a város irányítását, mint a jelenlegi, a pécsiekből élő és nem a pécsiekért dolgozó vezetés.

A konzultáció sikere érthető módon megijesztette Péterffyéket. Ne hagyjuk, hogy a gyurcsányista gyűlölet vezesse szeretett városunkat!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!