Tavaszváró fotók

2024.03.28. 15:30

Gyönyörű környezetben ünneplik a húsvétot a baranyai falvakban, városokban (galéria)

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Dunántúli Napló és a bama.hu húsvéti, tavaszváró kezdeményezésére igen népszerű volt idén. Közel 40 Baranya vármegyei településről kaptunk hangulatos húsvéti fotókat.

Tóth Viktória

Pécsdevecser

Néhány településről kedves üzenetek is érkeztek a dekorációk készítőiről, a helyi hagyományokról. A hetvehelyi díszítést Borbély Veronika, Dezse Béla és Lóki Károlyné készítette. A pécsi Széchenyi térről is küldött be egy olvasónk fényképet, az óriási húsvéti tojáson 4 évszak tekinthető meg, a háttérben gyönyörű nárciszokkal és tulipánokkal. Kölkedről pedig többek között egy csoportképet is kaptunk, mely jól bemutatja, hogy a helyi iskolások és ovisok milyen nagy örömmel készülnek a húsvétra.

Sok gyönyörű képet kaptunk ismét a baranyai fotóstól, Györkő Zsombortól is, ezeket is sok szeretettel mutatjuk be önöknek. Köszönjük minden olvasónknak a nagyszerű képeket, s hogy megtisztelték hírportálunkat a kedves történetek elküldésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában