Versenyeznek

2024.05.01. 10:00

A legvonzóbb és legtehetségesebb lány vetett szemet a két fiatal tenisztehetségre

Már nagyban hódít a Challengers című film a pécsi Cinema Cityben és az Uránia Moziban is. Május elsején is több alkalma lesz a nagyérdeműnek megtekinteni Luca Guadagnino (Csontok meg minden, Sóhajok) legújabb alkotását.

Czeczon Enikő

A Challengers a feltörekvő profi tenisztehetségek számára rendezett bajnokság. Itt kerül szembe egymással Art és Patrick, akik nagyon jól ismerik egymást, hiszen évekkel korábban elválaszhatatlan barátok voltak. Azonban becsöppent egy lány az életükbe, méghozzá Tashi, aki nemcsak a legjobb a pályán, hanem a legvonzóbb is. Mindkét srác kikezdett vele, nyomultak rá és biztató jeleket kaptak, méghozzá egyszerre. A szőke srác kiszámítható, fegyelmezett és sikerre éhes, míg a barna bohém, laza és játékos. A lány nem tud közülök választani, aztán mégis, és aztán mégsem. Az évek múlásával a három szerelmes fiatal között nem szakadnak el a kötelékek, sőt még jobban összegubancolódnak.

 

A pécsi Uránia Mozi május elsején egyszer – 15:30 –, míg a Cinema City négyszer – 11:40; 14:21; 17:00; 19:40 – tűzi műsorra az alkotást.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!