Szórakozás felsőfokon

2024.05.01. 07:46

Programból nem lesz hiány a 2024-es Balokány Majálison

A 2023-as évhez hasonlóan idén is megrendezik a Balokány Majálist, amely egy igazi forgatag lesz minden jóval és szórakoztatóval. Május elsején vásárral, játékokkal, foglalkozásokkal és színpadi programokkal várják az érdeklődőket a ligetbe délelőtt 9 órától.

Czeczon Enikő

A játékok és foglalkozások cím szó alatt lehetőségük lesz a látogatóknak kipróbálni magukat horgászjátékban, dobozdobálásban, vetélkedőkben, csónakázásban, de lesz alkalom körhintázni, kézműves foglalkozás során kreatívkodni és még sorolhatnánk.  

A vásár keretében a majálisra érkezők szerezhetnek díszhalakat, kutya és macska felszereléseket, chiliszószokat, kreatív játékokat, világító termékeket, ásványékszereket, makramét és majdnem mindent mi szem-szájnak ingere.  

A színpadi programok délelőtt 10 órakor rajtolnak el a Csillag Mazsorett fellépésével. Ezt követően pedig az alábbi sorrendben haladnak a fellépések: Maminbaba latin fitness bemutató, Fidrik János Elvis imitátor, Royal Art Egyesület, Bogázs zenekar, "Szenior Örömtánc Máriával Tánccsoport", T-Boy, Dzsiiza, Táncos nők-Pécs, Richard Davidson bűvész, Pontkom zenekar, Nazmiye Gyöngyei tánccsoport, Black & Beige Duó, WD-41 zenekar, Hepaj zenekar, Csak Apa Kedvéért zenekar, Jackalhead zenekar, Örömzene pécsi zenészekkel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!