Labdarúgás

2024.04.18. 15:04

A remény hal meg utoljára: több együttes is fáradtsággal küzd, de nincs megállás a vármegye kettőben

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Nagy reményekkel várhatja az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság huszonnegyedik fordulóját a tabella jelenleg második helyén tanyázó Harkány labdarúgócsapata, ugyanis a listavezető Szederkény a még dobogón lévő Kétújfalu otthonában vendégeskedik, így papíron jó esély van arra, hogy az éllovas pontokat hullajtson, tehát csökkenjen a különbség.

Mindehhez persze a Harkánynak a bronzéremért küzdő Véménd vendégeként kellene begyűjteni a győzelmet, ami szintén borzasztó nehéz feladatnak ígérkezik. Igaz, októberben nem volt kérdés (2–0), de azóta azért sok víz lefolyt a Dunán.

A Beremend és a sereghajtó Boda-Diana talán már nem is emlékszik arra, hogy milyen érzés meccset nyerni, de párosításokat látva könnyen lehet, hogy hétvégén sem idézhetik fel majd az ünnepi pillanatokat. Persze láttunk már az elmúlt időszakban meglepetéseket.

Ebben a körben a Sport36 Komlói Bányász második számú csapata kapott pihenőt, ami másoknak talán jobban jött volna most, ugyanis szerda délután még a Töttös, a Szederkény, az Ócsárd, a Lánycsók, a Kétújfalu, a Harkány, valamint a Himesháza is bizonyíthatott a Baranya Vármegyei Kupa nyolcaddöntőjének keretein belül. Ráadásul a felsorolásból csak két együttes (Harkány, Himesháza) lesz ott a legjobb nyolc alakulat között. Motivációért pedig a továbbiakban sem kell a szomszédba menni, hiszen a legjobb négy jogot szerez a 2024–2025. évi MOL Magyar Kupa küzdelmeiben történő szereplésre.

Szombati mérkőzések: Véménd KSE–Gyógyfürdő Harkány, Kétújfalui SE–Szederkényi SE, (mindkettő 16.30).
Vasárnapi mérkőzések: Boda-Diana SE–K. Ócsárd SE, Szajki SE–PTE-PEAC III., Kaitz Agro Somberek SK–Közműépker Lánycsók SE, Sellye VSK–GSH Töttös SE, DDC Focivilág Beremend–Himesháza KSE, (mindegyik 16.30).
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában