Kosárlabda

2024.05.01. 09:30

Kezdődik a finálé: a legnagyobb rivális jön a Panthershez

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Keményen meg kellett küzdenie azért a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapatának, hogy most ott lehessen az NB I. B. Piros-csoportjának három győzelemig tartó döntő szériájában. A Fót a végsőkig űzte a Pantherst, de Szrecsko Szekulovics együttesének máris az új feladatra kell szegeznie a szemét, hiszen szerdán 18 órakor már kezdődik is a finálé az Újbuda MAFC ellen. Az alapszakasz második helyezettje látogat először a Lauber Dezső Sportcsarnokba. 

A Vasútnak persze a döntőben sem fog egyszerűsödnie a dolga, amit az is jól példáz, hogy az újbudaiak az egyedüliek, akik még ebben az idényben nem kaptak ki a Pécstől. Ezt a tendenciát természetesen már most megtörné a PVSK, megtartva a pályaelőnyt, s megalapozva az élvonalba való feljutást is. Ehhez viszont nem lesz elég Frankék harcossága, és jó játéka, óriási szükség lesz arra a hangorkánra is, ami a Fót ellen is jelen volt a Lauber Dezső Sportcsarnokban. 

A döntő programja (három győzelemig) 

05. 01., 18.00: PVSK-Veolia–Újbuda MAFC. 
05. 04., 19.00: Újbuda MAFC–PVSK-Veolia. 
05. 07., 18.00: PVSK-Veolia–Újbuda MAFC. 
05. 10., 19.00: Újbuda MAFC–PVSK-Veolia (ha szükséges). 
05. 12., 18.00: PVSK–MAFC (ha szükséges).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában