Hírek

2006.02.04. 14:28

Csurka bocskaiban vonul az Országgyűlésbe

A lengyelországi példát állította hívei elé a MIÉP szombaton, Budapesten tartott országos gyűlésén mondott beszédében Csurka István pártelnök.

BAMA

"A varsói kormánypárt nem száz százalékig, de hasonlít ránk: tehát lehet" - jelentette ki a több mint kétszáz küldött és körülbelül ugyanennyi meghívott előtt a pártot több mint egy évtizede vezető politikus.

Szerinte akárcsak 1956-ban, most is a lengyel példa alapján kell elkezdeni egy olyan rendszer építését, amely a nép érdekeit szolgálja, "nem egy törpe kisebbség hatalmát" a tömegek felett. Csurka arra bíztatta a jelöltjeiket, hogy varrassák meg a MIÉP-esek körében népszerű ruhát, mondván, "bocskaiban akarom bevonultatni a népet az Országgyűlésbe".

A bejutási küszöb átlépése után "megmutatjuk, hogy Magyarországot meg lehet menteni", 2010-ben pedig már a kormányra kerülés a cél - jelentette ki a pártelnök. (hirado.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!