Sport

2010.08.10. 16:29

Az ötödik lett a tenisz Szuperligában a Pécs 2000 TC

Ugyan még egy forduló visszavan a női tenisz Szuperliga rájátszásából, az már eldőlt, hogy a Pécs 2000 TC csapata az ötödik helyen végzett.

F. Z.

A Koncz Zsolt vezette gárda elvileg ma még játszana egy meccset a Metro-BSE-vel, ám az ellenfél feladta a találkozót. A pécsiek az alapszakasz egy győzelme és két veresége után két „valós” és egy papíron megnyert mérkőzéssel zárták a rájátszást – korábban ugyanis legyőzték a PVTC-t és a Budapesti Spartacust.

– Abszolút elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, mivel roppant fiatal csapattal vágtunk neki a Szuperligának – nyilatkozta lapunknak Koncz Zsolt. – A lányok (Rédecsi Anna, Bíró Laura Zsófia, Antunovics Dunja, Zubor Zsófia, Borbély Rita, Kardhordó Emese, Iván Krisztina és Marosfalvi Zsuzsa) nagyon kitettek magukért, szinte csak olyanoktól kaptak ki, akik papíron is sokkal jobbak voltak náluk, azaz az összes kétesélyes mérkőzést hozták.

A PVTC gárdájának még van izgulnivalója. A pécsi lányok ma idegenben a Budapesti Spar-tacusszal csapnak össze, s amennyiben győznek, bennmaradnak a Szuperligában. (A PVTC játékosai: Szlavikovics Szabina, Ajtai B. Cynthia, Schuszter Laura, Jankovics Réka, Huszár Tekla, Bíró Sarolta, Viczencz Dóra, Bálint Dalma, Káriusz Bianka.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!