A Rovitex tíz százalék kedvezményt kínál

Címkék#Pécs

A Dunántúli Napló hűségprogramjának már évek óta tagja a Rovitex Lakástextil Szakáruház, az üzletben 10 százalék kedvezményt kínálnak minden termékükre a Hűségkártya felmutatóinak.

BAMA

Mint Marton Irén üzletágvezető elmondta, a program folyamatos hirdetési lehetőséget jelent a Rovitex számára, így könnyebben beépülhet az üzlet a köztudatba.

– Örömmel fogadtuk a hírt a Hűségprogram megújulásáról, és nagy reményekkel, várakozással tekintünk a jövőbe, amely terveink szerint a Dunántúli Naplónak és a Rovitex Lakástextil Áruháznak egyaránt kedvezően alakul.

A Rovitex Lakástextil Szakáruház kilenc éve áll a pécsi vásárlók rendelkezésére. Termékskálájukban a függönyök, dekoranyagok, díszpárnák, terítők, ágyterítők, ágyneműk, törülközők és egyéb lakástextil termékek mellett tapétát, karnist, árnyékolástechnikai megoldásokat is kínál az üzlet.

A szalonban a minőségi termékeket színvonalas kiszolgálással, szakértő tanácsok és teljes körű szolgáltatás keretében kínálják. Függönyözésben, lakástextilben a szaktanácsadás, felmérés, varrás, kivitelezés, felszerelés mindennapi rutin számukra. Egyedi igényre pedig mindennemű lakástextil varrását szakszerűen elvégzik, legyen szó ágytakaróról, terítőről, díszpárnáról, vagy akár kerti textilekről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!