Hűségkártya: nagy vásárlóerő

Címkék#Pécs

Több mint 25 ezren kapták meg a a Dunántúli Napló Hűségprogramjának plasztiklapját. A Hűségkártyával akár több ezer forintot is meg lehet takarítani, így az újság-előfizetés ára gyorsan megtérül.

BAMA

A tavasz beköszöntével megújult a Dunántúli Napló Hűségprogramja is, például az eddigi hétfői nap helyett ezentúl minden csütörtökön olvashatják a Hűségoldalon az aktuális tudnivalókat és akciókat. Ezzel is igyekszünk hasznos, praktikus és pénztárcakímélő tanácsokat adni a hétvégi bevásárlásokhoz hűséges előfizetőinknek. Ezen túlmenően új akciókkal, még több kedvezménnyel, névnapos meglepetéssel jelentkezünk majd a Hűségoldalon.

A kártyával rendelkező olvasók a programhoz csatlakozott cégek által kínált termékekből vagy szolgáltatásokból előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak. A kártyahasználat során havonta akár több ezer forintot is meg lehet takarítani, így az újság-előfizetés ára gyorsan megtérül.

A vállalkozók, kereskedők és a szolgáltatók a hűségkártyás előfizetőinkkel könnyedén bővíthetik ügyfélkörüket, növelhetik forgalmukat, így újabb vásárlói kört érhetnek el. Jelenleg több mint 25 ezer Hűségkártya van forgalomban a megyében, ez a szám mindenképpen komoly vásárlóerőt jelenthet, különösen a jelenlegi gazdasági helyzetben, amikor emberek szinte vadászszák a különböző kedvezményeket biztosító hirdetéseket, gyűjtik a kuponokat, hogy minél olcsóbban vásárolhassanak a családnak, vagy saját maguknak.

Új előfizetőink közül azok kaphatnak hűségkártyát, akik vállalják, hogy legalább egy évre előfizetnek a Dunántúli Naplóra. Azok is automatikusan megkapják a névre szóló hűségkártyát, akik legalább hat hónapja lapunk előfizetői, és jelenleg is folyamatosan előfizetik a Dunántúli Naplót. A kártyákat senkinek, új jogosultjainknak sem kell külön kérelmezniük, azokat automatikusan, terjesztői hálózatunk segítségével juttatjuk el az előfizetőkhöz. Fontos, hogy a hűségkártyákért nem számol fel külön pénzt a kiadó, természetesen azok ingyenesek az arra jogosultak számára.

Mindenképpen érdemes hétről hétre csütörtökönként böngészni a Hűségoldalt, mert az eddigiekhez képest több akcióval, kedvezménnyel és játékkal igyekszünk kiszolgálni olvasóink igényeit, sőt a kiadóban megrendezett sorsolásokon különböző nyereményekkel is gazdagabbak lehetnek előfizetőink. Az olvasók havonta találhatnak majd vásárlói kuponokat az előre beharangozott hűségoldalon. Ezek a kis szelvények a kivágást követően jó szolgálatot tehetnek a tulajdonosának, mert például a hétvégi bevásárláskor akár extra kedvezmény igénybevételére jogosítják majd a felmutatóját a megjelölt üzletekben és hűségkártya-elfogadó helyeken, ezzel is kímélve a pénztárcát.

Új kezdeményezés a hamarosan induló névnapi akció. Ennek során egy hétre – csütörtöktől csütörtökig – öszszegyűjtjük és megjelentetjük a naptárban feltüntetett névnapokat, illetve az akcióban részt vevő üzletek címét a Hűségoldalon. Az ünnepeltek a hűségkártya és egy igazolvány (pl.: személyi, vezetői engedély, útlevél) bemutatásával pedig élhetnek az üzletek és a partnerek által biztosított extra kedvezményekkel az adott hétre, akár saját maguknak, akár a család valamely tagjának vásárolhatnak ajándékot, illetve vehetnek igénybe különböző szolgáltatásokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!