Friss hírek

2004.10.30. 10:54

A Szegedi Paprika Rt. fogyasztói elnézését kéri

A Szegedi Paprika Rt. fogyasztói elnézését kéri és bízik benne, hogy termékei rövid időn belül visszakerülhetnek az áruházak polcaira.

BAMA

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Szegedi Városi Intézete határozatában elrendelte a Szegedi Paprika Rt. által  gyártott és raktáron lévő fűszerpaprika őrlemény zárolását és  kereskedelmi forgalomból történő kitiltását. Kötelezte a Szegedi  Paprika Rt-t arra, hogy a kis- és nagykereskedelemben található  termékeit visszagyűjtse.

A Szegedi Paprika Rt. évente több száz tonna fűszerpaprika  őrleményt állít elő sok éves szakmai tapasztalattal és értékesít a  belföldi piacon a fogyasztók eddigi megelégedésére. Ezeket a  termékeket részletesen kidolgozott minőség- és élelmiszerbiztonsági  rendszerben, korszerű berendezéseken állítja elő. 

A gondosság és a több éves, rendszeres külső és belső ellenőrzés  ellenére néhány termékünk nem felelt meg az előírásoknak. Jelenleg  azt vizsgáljuk, hogy mi lehet a szabványtól való eltérés oka. Ezzel  párhuzamosan megerősítjük az alapanyag és a végtermék ellenőrzési  rendszerünket, minden egyes tételt független, akkreditált, illetve  hatósági laboratóriumban bevizsgáltatunk - áll a cég közleményében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!