Friss hírek

A megélhetés, a rend és az elszámoltatás a Jobbik programjának három fő meghatározó eleme - mondta vasárnap Londonban élő magyarok előtt Vona Gábor, a párt elnöke, akinek "lakossági fórumként" meghirdetett gyűlését ellentüntetések kísérték.
A Daft Punk kapta az év albumának és az év felvételének járó elismerést az 56. Grammy-díjak helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben tartott átadóján. A francia elektronikuszenei páros emellett még három elismerést zsebelt be Random Access Memories
Tüntetők várták a volt rendőri vezetők és társaik 2006 őszi zavargásokkal összefüggő, kedden kezdődő büntetőperére érkező vádlottakat a Fővárosi Törvényszék Fő utcai épülete előtt.
A központi költségvetés bruttó adóssága 22 238 milliárd forint volt június végén, 473 milliárd forinttal nőtt a múlt hónapban és 1518 milliárd forinttal nőtt az első félévben - derül ki az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) honlapján olvasható adatokból.
Emelni kell a felsőoktatási felvételi ponthatárokat - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban, ahol szólt egyebek mellett a Sólyom magyar légitársaságról és a tusnádfürdői szabadegyetemről is.
Polt Péter legfőbb ügyész feljelentésként értékelte és a Fővárosi Főügyészséghez továbbította a független Molnár Csaba országgyűlési képviselő írásbeli kérdését, amelyet Az állampolgárok állják a Matolcsy könyv fordítását címmel intézett hozzá a DK politi
Az európai uniós polgároknak immár 60 százaléka nem bízik az EU-ban, szemben a válság előtt, 2007-ben mért 32 százalékos bizalmatlansági aránnyal - derült ki az Eurobarometer uniós közvélemény-kutató intézet minap közzétett friss felméréséből.