Friss hírek

2004.11.15. 13:06

Konkurenciát kap a száz leggazdagabb magyar

November végén a Ringier Kiadó Kft., decemberben pedig a Spiegel-csoporthoz tartozó Manager Magazin jelentet meg kiadványt a 100 leggazdagabb magyarról.

BAMA

November végén a Ringier Kiadó Kft., decemberben pedig a Spiegel-csoporthoz tartozó Manager Magazin jelentetet meg kiadványt a 100 leggazdagabb magyarról.

A korábban a Magyar Hírlapot kiadó Ringier vezetője közölte: bár a 100 leggazdagabb magyart a napilap munkatársai készítették, azt a Magyar Hírlap megszűnése után is megjelentetik.

A kiadó jelezte azt is, bepereli a Spiegel-csoportot, mivel az Szakonyi Pétert kérte fel, hogy állítsa össze a Manager-magazin kiadványát. Szakonyi korábban a Magyar Hírlap munkatársaként foglalkozott a 100 leggazdagabb magyar kiadvánnyal.

Most a Ringier azért pereskedne, mert szerintük Szakonyi Péter még a Magyar Hírlapnak készített interjúkat vinné magával. Az újságíró viszont azt mondja, nem kapott hivatalos, írásbeli megbízást a Ringiertől, ezért érzi jogszerűnek, hogy elvállalta a Manager Magazin felkérését.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!