Friss hírek

2005.01.21. 14:22

A fővárosi SZDSZ elégedett a rendőrség munkájával

A szabad demokraták fővárosi frakciója alapvetően elégedett a BRFK tavalyi működésével, néhány területen, például az aktivitás terén azonban még javulást várnak - mondta a frakció helyettes vezetője pénteken .

BAMA

Kismértékben növekedett ugyan tavaly a bűncselekmények száma Budapesten, a felderítettség viszont jelentősen javult - közölte  Geberle Erzsébet a képviselőcsoport és a főkapitány megbeszélését  követően. 

A politikus hozzátette: miután a látható rendőrséget már  sikerült megvalósítani, szorgalmazzák, hogy még azon a néhány  helyen, például a Keleti pályaudvar térségében, ahol nem eléggé  aktívak, javítsanak az intézkedések gyorsaságán. 

Különösen sikeresnek tekinthető a BRFK-nak az aluljárók  rendjének biztosítása, illetve a közlekedés rendjének javítása  érdekében végzett tevékenysége - mondta.

A frakcióvezető-helyettes elmondta azt is, hogy az önkormányzat  ez évi költségvetésében legalább annyi, 160 millió forintos  támogatást szeretnének elérni a rendőrség részére, mint tavaly.  Hozzátette, hogy a főkapitány tájékoztatása szerint tavaly az  önkormányzati támogatás többségét jutalmazásokra, a fennmaradó részt  technikai eszközök, járművek vásárlására költötték.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!