Friss hírek

2005.01.24. 11:22

Forgalomkorlátozások a fővárosban

Kedd délután 6 óráig lezárták az Ürömi utcát a II. kerületben a Frankel Leó út és a Cserfa utca között toronydaru építése miatt. Az útszakaszt a Cserfa utca felé kerülhetik el.

BAMA

A Rottenbiller utcában útszűkületek lassítják a haladást a Damjanich utca és a Wesselényi utca között mindkét oldalon, valamint a Dohány utcánál vízvezeték-felújítás miatt. A munkák miatt gyakori a torlódás a Rottenbiller utca egyirányú részén, valamint a Damjanich utcában. Javítják az útburkolatot, ezért helyenként munkagépek okoznak útszűkületet többek között napközben a budai oldalon a Mátyás király úton, a Királyok útján, a Németvölgyi úton, a pesti oldalon a Béke utcában, a Gyömrői úton, a Veres Péter úton, a Helsinki úton és a Haraszti úton. Éjszaka is dolgoznak a Belvárosban az Irányi utcában és a Honvéd utcában, a Thököly úton, a Kvassay Jenő úton, a Szentmihályi úton és Budán az Eötvös úton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!