Friss hírek

2005.01.17. 10:30

Útburkolat-javítás a főváros több pontján

Útburkolat-javítás miatt egy-egy szakaszon útszűkületen kell áthajtani 6.30-14.30 óráig Budapest számos pontján.

BAMA

a Budán a Bécsi úton, a Nánási úton és a Nagytétényi úton,  Kőbányán a Jászberényi úton, Zuglóban a Thököly úton, a XV. kerületben a Régi Fóti úton, a Bánkút utcában és a Károlyi Sándor úton, a XVII. kerületben a Szent Imre herceg úton, a XVIII. kerületben a Gyömrői úton és a Felsőcsatári úton, Pesterzsébeten a Szent Imre herceg utcában és a Topánka utcában, Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton, a Kossuth Lajos utcában és az Ady Endre úton.

Egy új járat közlekedik INFOPARK-busz elnevezéssel egy rövidebb útvonalon a Petőfi híd budai hídfőjétől, illetve egy hosszabb útvonalon a Móricz Zsigmond körtértől az Infopark „B” épületig. Az új járatról közvetlenül át lehet szállni a nagykörúti villamosokra. 

A 158-as autóbuszok mindkét irányban a Szilágyi Erzsébet fasorban haladnak, ugyanis a Várfok utca-Krisztina körút-Csaba utca által határolt területen lévő épületet tatarozzák.

Éjszaka  22.00 órától reggel  6.00 óráig dolgoznak az  útburkolat javítók az M5-ös autópálya fővárosi szakszán az I. kerületben a Batthyány utcában, a VI. kerületben a Bajza utcában, a VII. kerületben az Izabella utcában, valamint Zuglóban   a Thököly úton.

Az ANDRÁSSY úton a Hősök tere és az Oktogon között mától naponta 8.00-14.00 óráig szakaszosan kosaras gépkocsival okoznak útszűkületet, mert leszerelik a karácsonyi díszkivilágítást.

Az ANDRÁSSY út szervizútján az Oktogon és a Csengery utca között a Hősök tere felé vezető oldalon, valamint az EÖTVÖS utcában, és a SZÓFIA utcában a táblákkal jelzett szakaszokon tilos megállni kedden 22.00 óráig filmforgatás miatt.

A II. kerületben aFÉNYES ELEK utcát a Petrezselyem utca és a Margit körút között építkezés miatt lezárták. A munkaterületet a Petrezselyem utcán kerülhetik el.

Újpesten a MIKSZÁTH KÁLMÁN utcában az Attila utca és a Nádor utca között nem közlekedhetnek gépkocsival, mert felújítják a csatornát.

Ugyancsak Újpesten a NÁDOR utcát a Türr István utca és a Klapka György utca között ma 7.00 órától lezárják csatornaépítés miatt.

A ROOSEVELT téren a Zrínyi utcánál a külső sávot építkezés miatt elkerítették.

A ROTTENBILLER utcában a Damjanich utca és a Wesselényi utca között mindkét oldalon, valamint a Dohány utcánál sávlezárásra lassítja a forgalmat, mert felújítják a vízvezetéket.

A THÖKÖLY úton a Dózsa György úti kereszteződésben a Baross tér felé vezető külső sávot közműjavítás miatt felbontották.

A VII. kerületben a GARAY teret övező utcákban (Murányi utca, Sajó utca, Szinva utca, Alpár utca) útszűkületen kell áthajtani a piac felújítása miatt. 

A VII. kerületben a WESSELÉNYI utcában a Síp utca és a Kazinczy utca között felújítják a csatornát. A munkaterület mellett tilos parkolni és a sebességet is csökkenteni kell.

A KAZINCZY utcában a Wesselényi utca után építkezés miatt csak egy sáv szabad.

A KEREPESI úton a Keleti pályaudvar mellett irányonként továbbra is két sávban közlekedhetnek, mert építik a metróállomás második kijáratát. A munkálatok miatt csak a Thököly út felőli parkolóban lehet parkolni.

A POLLACK Mihály téri mélygarázs építése miatt a Bródy Sándor utcába a Múzeum körút felől csak az építési forgalom járművei mehetnek be.

A lezárt teret a Szentkirályi utca-Mikszáth Kálmán tér-Horánszky utca útvonalon kerülhetik el.

A XIV. kerületben a RÓNA utcában a Thököly útnál az Erzsébet királyné útja felé a bal oldali sávot a kereszteződés előtt és után csatornaépítés miatt felbontották.

A Gyertyán utcában a Thököly út és a Tallér utca között tilos az átmenő- forgalom, mert javítják a csatornát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!