Friss hírek

2005.11.23. 16:46

Kinek a gyereke?

Nagyot nézett a hollandiai Haarlem város polgármesteri hiavtalának anyakönyvvezetője, amikor más és más szülők ugyanazt a gyereket szerették volna a sajátjukként anyakönyveztetni ugyanazon a napon.

BAMA

Először azt hitte, hülyének nézik, s valami átverésről lehet szó. Később azonban kiderült, hogy semmi turpisság sincs a dologban. Ugyanazon a napon, ugyanabban a kórházban ugyanolyan nevű apáktól született két baba, s ráadásul, hogy még frappánsabb legyen a dolog, a kicsik ugyanazt a keresztnevet kapták.

A két apa - mindkettő Denis Bijsters - Haarlem városában lakik, és névrokonságuk miatt már korábban is tudtak egymásról. Azt viszont még csak nem is sejtették, hogy mindegyikük felesége egyszerre lett terhes, egyazon kórházban szült, ráadásul mindketten két héttel túlhordták magzatukat, és ennek köszönhetően napra is tökéletesen pontos lett az időbeni egyezés. Mindezek tetejébe a szülők az ízlése is rokon, mert ugyanazt a keresztnevet, a Sofie-t választották.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!