Friss hírek

2005.11.17. 16:45

Lányos Megasztár

Igaza volt Presser Gábornak, erős mezőny gyűlt össze már az első elődöntőn. Megkockáztatva, hogy az előző kettőt is kenterbe veri ez a harmadik tehetségekben.

BAMA

A zsűrinek igent jót tett a frissítés. Pierrot, a Megasztár producere és a zsűri elnöke olyan volt, mint a tanár bácsi, aki jóságos mosollyal hallgatta a gyerekeket. Novák Péter viszont, a haverjuk, izgul értük, bólogat, papírt gyűr össze izgalmában. Látszik, velük él. Kettő, sőt három tehetséges énekesnővel találkoztunk az első elődöntőben. Ebből ketten bejutottak a döntőbe, a húsz éves, Vajdaságból érkezett Rúzsa Magdolnával és a gyulai Szabó Eszterrel. Sajnálatos, hogy a pécsi rocker lány, Sudár Anita nem jutott tovább. Novák Péter szerint pedig Adrenalin flash.

A Megasztárok történetében először született két külön díjas, amelyet helyben, a műsor közben a zsűri alapított. Az egyik, Járási Atilla lett, aki Jó úton járok című saját dalát adta elő. A másik pedig Hornai Anita, aki magyar népdalfeldolgozást énekelt. Nos, csodaszép volt a dal, az előadás, a zsűri kellően ki is borult az élménytől, ám a dal inkább a Repülj Páva egykori MTV-s műsorba illik, mint a Megasztárba. Annak ellenére lett Kontor Tamás a vigaszdíjas, a Hair-ből énekelt, hogy a produkciója után a zsűri nem esett hasra tőle.

A TV2-ben azt mondják, a további elődöntők sem lesznek nívótlanabbak. A mostani tehetségkutató számtalan fiatal tehetség jelentkezett. A következő elődöntőben viszont érdemes Póka Angélára figyelni, aki már számtalanszor lépett színpadra különböző helyeken. Amerikában élt sok évig, torkában egy színes bőrű énekesnő hangja bújik meg.

A TV2 Megasztár Különdíjat a zsűri és a TV2 közösen alapította. A zsűri a jövőben kiemelt figyelemmel követi a különdíjas versenyzők szakmai pályafutását és lehetőségeihez mérten segíti karrierjüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!