Gazdaság

2011.03.30. 15:23

Rekorderedményt hozott a bizalmi kapcsolat

A hagyomány szerint „anyavárosában” tartotta éves küldöttközgyűlését a Szigetvári Takarék. Az esemény kapcsán dr. Kiss Endre, az igazgatóság elnöke értékelte az elmúlt esztendőt.

K. E.

– Az ország gazdasági helyzete, a három éve húzódó válság, illetőleg a banki különadó bevezetése tudatában talán ellentmondásos fejlemény, hogy a hazai takarékszövetkezetek, köztük a Szigetvári Takarék is eredményesen gazdálkodott. Ötvenkét éves pénzintézetünk történetének legeredményesebb évét zárta. Mindennek számunkra az az üzenete, hogy a gazdasági környezet mellett az eredményes gazdálkodásban óriási szerepe van a helyi, bizalomra épülő kapcsolatoknak, legyenek az ügyfelek vállalkozók vagy lakossági partnerek.

Az elnök kiemelte, a bizalom építését támogatta, hogy a bank száz százalékos magyar tulajdonú, és munkatársai Pécsett és vidéken is mindenhol ismertek az ügyfelek számára.

Az idei év várható alakulásáról szólva dr. Kiss Endre elmondta, hogy a banki és a vállalkozói szféra is óriási várakozással tekint az állami és uniós támogatású kedvezményes hitelkonstrukciók elé, míg a lakossági piacon az elmúlt évek bizalmi építkezése lehet a recept.

Címkék#Kiss Endre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!