Gazdaság

2013.03.22. 16:21

Üzlet közösségi programokkal együtt

Aktív szerepet vállal az újjáéledő Pécs Expo tartalmi feltöltésében idén a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

Kaszás E.

A gazdasági önkormányzat képviselői tegnap a témában tartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a kamara horvát gazdasági fórumot, nemzetközi üzletember-találkozót szervez a vásárra. Külön lehetőséget biztosítanak a régió klasztereinek bemutatkozására, a pályaválasztási lehetőségek népszerűsítésére. Mint dr. Síkfői Tamás titkár kiemelte, a kamara egy 200 négyzetméteres standon térítésmentes bemutatkozási lehetőséget készít elő a helyi kisvállalkozások számára. A lehetőségre április közepéig lehet pályázni a gazdasági önkormányzatnál.

Míg Csizi Péter alpolgármester elismerően szólt a Pécs Expót tavaly újraélesztő vállalkozói teljesítményről, Arnold Antal, a kamara kereskedelemért felelős alelnöke a vásár gazdaságélénkítő szerepét, a személyes üzleti kapcsolatok kiépítésének jelentőségét emelte ki. Bognár Szilárd, az Expo Szervező Kft. ügyvezetője szerint jó esély van arra, hogy idén mind a kiállítók, mind a látogatók számában túlszárnyalják a tavalyi teljesítményt a június 6–9. között tartandó vásáron, amelyen az újdonságok, az akciók mellett idén is dominálnak majd a családi programok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!