ledobta a textilt

2017.08.30. 14:52

64 évesen meztelenkedett Marcellina – a Facebookon posztolta a képet

A szexi, kreppelt hajú szaxofonos sztár nem először mutatta meg magát ruha nélkül. Saját bevallása szerint is merész dolog volt bevállalni.

Marcellinának a 80-as, 90-es évek hatalmas rajongótábora volt, és most is régi fényében ragyog.

Talán sokan furcsállják, hogy vállalta az aktfotózást, de a pucérkodásnak van előzménye is.

„Akkor kérdezte a fotós, hogy komolyan meztelenül akarsz szerepelni a lemezborítódon. Mondtam, hogy nem leszek meztelen, mert be vagyok fújva arannyal. A másik pedig az, hogy ez egy kifejezőerő.”

– mondta Marcellina egy tévéműsorban, és kiderült, egészen egyszerűen azt akarta akkor érzékeltetni, hogy szó szerint összefonódott a hangszerével, és ehhez kellett, hogy szaxofonra emlékeztető pózban fotózzák meg az albuma borítójához.

Most, 64 évesen megismételte a mutatványt, sőt a képeket meg is osztotta a Facebookon.

„Örömmel vállalom a 64 évemet, ami tele volt/van boldogsággal, zenével, kudarccal,szomorúsággal, reménnyel, álmokkal és célokkal!”

foglalta össze az érzéseit a mostani fotózást követően.

 

A dicsérő és persze vicces kommentek száma – például, hogy a keze nem pontosan úgy áll, mint régen – percről percre nő, de a lényeg, ahogyan elnézzük Marcellinát, hatvanon túl sincsen takargatnivalója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában