Férfi kézilabda Európa-liga

2022.09.06. 15:30

Az FTC román, a Veszprém francia ellenfelet kapott

A Ferencváros a román Steaua Bucuresti, a Fejér-B.Á.L. Veszprém pedig a francia Chambéry Savoie Mont-Blanc csapatát kapta a férfi kézilabda Európa-liga-selejtező második fordulójának keddi sorsolásán.

A veszprémi Blaz Blagotinsek (b) és Omar Jahja (j), középen Miha Zarabec, a német csapat játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében a harmadik helyért játszott Telekom Veszprém - THW Kiel mérkõzésen Kölnben, a Lanxess Arenában 2022. június 19-én.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Anikó

A bécsi eseményen elhangzott, hogy a meccseket szeptember 27-én és október 4-én játsszák. Az első meccset mindkét magyar csapat idegenben, a visszavágót pedig hazai pályán játssza.   

Az előző idényben a Chambéry és a Steaua is az ötödik helyen végzett hazája bajnokságában.   

Az FTC az első körben kettős győzelemmel búcsúztatta a szintén román CS Minaur Baia Mare együttesét, a Magyar Kupa-ezüstérmes veszprémi csapat viszont csak most kapcsolódik be a küzdelmekbe. A bajnoki bronzérmes Balatonfürednek pedig nem kell selejtezőt játszania, a csoportkörben kezdi meg szereplését.

Forrás: MTI

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában