mi lesz velük?

2020.12.27. 17:30

A Komlóról származó frontember újjászervezi a hiperkarmát

Nemrég jelent meg a közösségi videomegosztón a hiperkarma zenekar 20 éves jubileumi koncertjének teljes anyaga. Meg is mutatjuk, de elmondjuk, mi történt az együttessel nemrég.

dg

Kapolcs, 2016. július 25. Bérczesi Róbert és Varga László (j) a Hiperkarma együttes koncertjén a 26. Mûvészetek Völgye 2016 kulturális fesztiválon 2016. július 24-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Bérczesi Róbert a zenekar sokadik Facebook-oldalán jelentette be december közepén, hogy a zenekar Arénában tartott februári koncertje nemcsak egy „egyszerű” születésnapi koncert volt, hanem egyben egy hattyúdal is, méghozzá a hiperkarma zenekar húsz éven át együtt zenélő felállásának legutolsó fellépése.

Írásában leszögezte, hogy szeretne köszönetet mondani a társainak az elmúlt években tanúsított áldozatos munkájukért és azért az állhatatosságért, amellyel kiálltak mellette még a legnehezebb időkben is.

„Rengeteg élményt és tapasztalatot gyűjtöttünk be együtt ezen közösen eltöltött évek során amelyek emléke valószínűleg mindannyiunkat végig fog kísérni egész hátralevő életünkben, sőt, lehet hogy még azután is.”

Mint Bérczesi írta, hamarosan megismerkedhetünk a hiperkarma zenekar új felállásának a tagjaival.

Itt pedig az arénakoncert teljes felvétele, melyet szintén baranyai stáb készített. A Fishing on Orfű szervezője, Kálócz Tamás és csapata rögzítette a bulit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!