Celebfigyelőt

2024.02.11. 21:59

Hatalmas pofont kapott Szabó Franciska, kiütötték a Magyar Hurrikánt (videó)

Fotó: PowerSlap

A korábbi cselgáncsozó, későbbi Exatlon-szereplő Sheena Bathory néven indul - a nevet alighanem Ecsedi Báthori Erzsébettől, Báthory magyar grófnőtől kölcsönözte, aki a történelmi Báthori-család szülötte. Báthori Erzsébet alakját rémséges és kegyetlen tettek legendái övezik, a vámpírszerű borzalmak egyik jelképe lett - írja az origo.hu.

A "magyar hurrikán", ahogy hívják őt az USA-ban, ezúttal egy ketrecharcos ellen bizonyíthatott péntek este Las Vegasban. A fogadóirodák szerint a magyar lány volt az esélyesebb, egyrészt eddigi gigászi pofonjai, másrészt a tapasztalata miatt, ugyanakkor az ellenfelet sem lehetett lebecsülni. A mérkőzés során ellenfele akkorát adott a baranyai szépségnek, hogy össze is esett. Azonban túl mélyre csapott, a Franciska nyakára mért ütéstől pedig elájult. Ez bizony szabálytalan, ráadásul ellenfele a lábát is felemelte a földről az ütés pillanatában, hogy nagyobb erőt vigyen az ütésbe, ami miatt diszkvalifikálták. Szabó Franciska, azaz Sheena Bathory emiatt megnyerte az összecsapást, de keserű ez a győzelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!