Celebfigyelő

2024.04.08. 22:31

Politikai botrányba akarták keverni Tóth Verát, feljelentést tett a Siklósi Rendőrkapitányságon

A Momentumos Tompos Márton lőtt túl a célon, az énekesnő Instagramonés Facebookon is közleményben reagált. Nem hagyta magát, megtette a jogi lépéseket is.

A tegnapi napon, Tompos Márton, a Momentum Mozgalom alelnökének Facebook oldalán megjelent videóra reagálva: Férjem, Pauli Zoltán más pályázókkal együtt a Magyar Falu Program pályázatán tisztességes úton indult mint, ahogy azt mindig is tette az elmúlt 20-évben. A videóban említett kisboltban részesedésem nincs, közös családi cégünk nincs, önálló, saját cégem tevékenységi köre az előadóművészi szakmámhoz kapcsolódik. A videóhoz tartozó posztban a nagyobb figyelemfelkeltés érdekében és további hangulatkeltés céljából nevem felhasználásra került jogtalanul, ezen tevékenységre vonatkozóan a feljelentést a mai nap folyamán megtettem a Siklósi Rendőrkapitányságon.
Kérem a sajtó munkatársait, hogy tartózkodjanak a hírnevem további megsértésétől, illetve rágalmazástól azzal, hogy rám vonatkozóan valótlant kommunikálnak a videóhoz kapcsolódó poszt alapján, s cikkükhöz fotómat ne használják!
Köszönettel,
Pauli-Tóth Veronika

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!