szépségverseny

2019.09.19. 11:30

Íme három lány, aki meghívást kapott a Tündérszépek 2020 fotózására

Javában zajlik a Tündérszépek jelentkezőinek előzsűrizése, és a fotózásra is elkezdtük behívni a lányokat, sőt már az első fotózásokon is túl vagyunk. Nézd meg, kik kaptak már meghívót, és ne feledd te is jelentkezhetsz, ha közéjük szeretnél kerülni!

dömötör

Már javában tart az előválogatás: a beküldött fotók alapján a szakmai zsűri elkezdte a munkáját azzal kapcsolatban, hogy kiket hív be a tízmillió forintos összdíjazású verseny megyei fordulóját megelőző fotózásra. Jelentkezz te is, ha szeretnél nyerni egy egzotikus álomutazást, vagy szeretnél egy exkluzív modellszerződést, vagy esetleg egy éves autóhasználatot. Igen, jól olvastátok, ezek a mesés nyeremények mind gazdára várnak, s reméljük, hogy ezúttal is jut belőle Baranyába. Nem lehet és nem is akarjuk elfelejteni, hogy az első Tündérszép versenyünket a pécsi Fábián Evelin nyerte meg, aki ápolóruháját ledobva ismét a kameránk elé állt a múlt héten, immár az új évad Tündérszépeinek a fotózási helyszínén, a Da Vinci Spában.

De elég a dumából, lássuk kiket hívtunk már fel a hegyoldalba, a volt Kikelet Hotelbe egy fantasztikus hangulatú portfóliófotózásra!

Matkovits-Szorre Júlia, aki már az előző versenyünkön is elindult, most úgy döntött, újra megméreti magát:

Íme, a kátolyi Buzás Alexandra:

És végül a pécsi Zombár Diána:

Ha úgy érzed, hogy neked is ezek között a lányok között a helyed a Tündérszépek szépségversenyen, most még nem késő jelentkezni, de igyekezz, mert rohamosan fogynak a helyek!

A fotózáson teljes portfólió-anyagot készít a versenyzőkről fotósunk, Laufer László, de saját portfólióval is lehet nevezni.

Fontos tudni, hogy az idén a megyei fordulóból a szakmai zsűri három, a közönség pedig egy hölgyet juttat tovább, valamint hogy a jelentkezők már figyeljék a mailfiókjukat, hiszen már érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek-e a fotózásra.

A Tündérszépek versenyre Baranya megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek, vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a 16. életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a 30. életévüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában