jótékonyság

2021.09.12. 16:30

Adományokat is gyűjtöttek a siklósi motorosok (videó)

Első alkalommal tartottak szombaton motoros találkozót Siklóson az Aces High Motoros Egyesület és a Siklósi Vár szervezésében.

Zs.K.

A jól sikerült programra több mint 150 motorral érkeztek a résztvevők, és messzebbről, a fővárosból, valamint Egerből is eljöttek a rendezvényre, amelyhez egyébként egy jótékonysági kezdeményezés is kapcsolódott. Egy komoly bajba került siklósi család számára gyűjtöttek adományokat a motorosok.

A motor szépségverseny, szakáll szépségverseny és motor hangerő verseny nevezési díjait teljes egészében, illetve az egyesület által eladott támogatói pólókból is 500-500 forintot a Papp családnak ajánlanak fel.

A családfő a napokban hunyt el, az anya pedig közmunkásként, alacsony jövedelemmel rendelkezik. Két fiuk közül a nagyobbik a továbbtanulás helyett munkát kénytelen vállalni a család megélhetéséért.

A jótékonysághoz a siklósi vár is csatlakozott, az esti koncertbelépőkből jegyenként 200 forintot ajánlott fel.

 

A szervezők eredményesre értékelték a programot, örömmel fogadták, hogy ennyi embert megmozgatott az I. Tenkes Portya Motoros Találkozó és rock est, így jövőre is szeretnék megtartani a rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában