Figyeljünk a lelkünkre!

2023.01.17. 09:12

Ingyenes meditációra hív a Pécsi Kulturális Központ

Az érdeklődő közönség díjtalan meditációs alkalmakon vehet részt a 2023-as esztendőben a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Házában. A foglalkozásokra minden hónap első és harmadik keddjén kerül sor. Az elsőt január 17-én tartják, 18 órai kezdéssel.

Cz. E.

Fotó: fizkes

Az órákon elsajátíthatók a meditáció alapjai, a különböző technikák, valamint a felmerülő kérdéseket is megválaszolják az oktatók. 

Sok előnye van annak, hogyha tudatosan elkezd az ember befelé figyelni és meditációs technikákkal fordulunk lelkünk felé. Az elmélyedés csökkenti a stresszt, a szorongást és javítja az összepontosítást, a koncentrációt. Mindezek mellett növeli az önismeretet, elősegíti az érzelmi egészséget, valamint fokozhatja az általános jólétet, javíthatja az alvást és elősegítheti a fizikai egészséget is. 

A meditációs foglalkozásokat kezdőknek és haladóknak is ajánlják a szervezők. Valamint említést tesznek eseményükben arról is, hogy miért jó közösen meditációs gyakorlatokat végezni. Az ok egyszerű: az inspiráció. A spirituális életben, ha látod, hogy eltökéltséged, őszinteséged nem elég erős, akkor meg kell próbálnod másokkal közösen meditálni. 

További információ az eseményről az alábbi linken olvasható: https://www.facebook.com/events/827025355260333/827025375260331/?active_tab=about 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában