Japán módszert ajánlanak

2023.04.03. 09:48

A jóllét kialakításában lehet segítségünkre az előadás

Az Egyedülálló Szülők Klubja vár minden egyszülős apukát, anyukát, nagymamát, nagypapát A jól megélt élet című program második részére április 3-án, délután 6 órakor a Pécsi Kulturális Központba.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: fizkes

A rendezvény mottója: “Az élet, ha jól éljük meg, elég hosszú”. Ezt L. A. Seneca római filozófustól, drámaírótól vették.  

Ahogyan az esemény leírásában is szerepel, a jóllét az élet kulcsfontosságú aspektusaiban nyilvánul meg: pénzügyi gazdagság, fizikai egészség, érzelmi/lelki gazdagság, értékes emberi kapcsolatok. És a mi jóllétünk pedig hatással van a környezetünkben élők jóllétére is.   

Fontos, hogy tudjuk elengedni korlátozó hiedelmeinket, melyek átgondolatlan döntésekhez, halogatáshoz és akár depresszióhoz is vezethetnek. Mindenki egy olyan életet szeretne, amelyben pénzügyi szempontból éleslátás és függetlenség jellemez minket, a kitűzött célokat könnyedén elérjük, nagylelkűek vagyunk, és mindeközben inspirálunk másokat.

Ezt az életet azonban fel kell építeni. Ennek elérésben segíthet a PKK-ban megtartott előadás, ahol a művészetterápia és az ikigai ez egy japán fogalom, amely olyan dologra utal, amely az embernek célérzetet, okot ad az életre eszköztárát hívják segítségül.  

A program segítő szakértője Mármarosi Melinda lesz. 

A program ingyenes és gyermekbarát. Az érdeklődő kicsiket – 7 éves kortól Richard Davidson bűvész vezeti be az illúziók világába a program ideje alatt.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában