Tündérszépek 2024

2024.02.21. 11:31

Tippeket adunk a fotózáshoz, még lehet jelentkezni

Laufer László fotóriporter négy évadon át fotózta a baranyai szépségeket. A Tündérszépekre jelentkező hölgyek saját portfólióval is nevezhetnek a versenybe, de lehetőségük van fotózást kérni. A portfólió összeállítása egy sokrétű feladat, és nagy lehetőség a lányoknak. Megkérdeztük a rutinos szakembert, hogy mit javasol a nevezőknek a fotózáshoz.

Bama.hu

- Nagyon fontos, hogy ne legyenek zavarban. Erre kicsit lelkileg fel kell készülni, hangolódni, de nem kell aggódni, mert a fotóriporter segíteni fog. Van időnk a fotózáson beszélgetni, felfedezni melyik póz kényelmes, feloldódni a kamera előtt. 

fotózás, tündérszépek
A fotózás egy klassz élmény

Baranya vármegye szépségei Tolna, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A fotózásra sportos és csinos ruhát szoktunk kérni, valamint bikinit, vagy fürdőruhát. Ha valaki több szettet szeretne felvenni, arra is van lehetőség. Nem mindenki szeret, pedig hasznos darab a magassarkú. Segíti a jó tartást, az pedig sokat számít a a képeken. Fontos praktikum még, hogy a fotózásra kényelmes, bő ruhában érkezzenek a lányok. A bikinis képeken könnyen látszódhat, ha előtte szoros zoknit, vagy szoros farmernadrágot viseltek. 

Ne félj a kiegészítőktől

Nem hogy nem kell félni, egyenesen javasolt! A kendők, kiegészítők, mint például egy hajcsat, karkötő, ékszer, remekül feldobják a képeket. Sőt, akár segítséget adnak a pózoláshoz. Egy jól megválasztott darab akár kiemeli a hölgy szép kék szemét. 

- Volt olyan, amikor elfelejtette a versenyző a váltócipőt. Érdemes ezt is végiggondolni az indulás előtt, hogy mindegyik szetthez legyen egy megfelelő cipő - hívta fel a figyelmet Laufer László fotóriporter.

A fotózásra nem kell egyedül érkezned

A lelki támasz is sokat segít egy ilyen új szituációban, de nagyon praktikus, ha van aki a versenyzővel lehet az öltözőben. Laufer László kiemelte, akár a smink igazításához, frizurához, de egy engedelmeskedni nem akaró zipzárhoz is nagyon jól jön a segítő kéz. 

Sokan szoktak úgy nevezni, hogy előtte még nem álltak profi kamerája elé. Ez nem baj, sőt! A Tündérszépek nemcsak egy verseny, hanem egy élmény lehet azoknak, akik szeretnének új dolgot kipróbálni, feldobni a szürke hétköznapokat, vagy egyszerűen belelátni a média kulisszái mögé. Egy ilyen tapasztalás nagyon jól jön a későbbiekben, mert önbizalmat ad.

A 2024-es Tündérszépek versenyzőit egy másik tapasztalt fotóriporter fogja lencsevégre kapni, akit a jövő héten mutatunk be. Készülünk még megannyi meglepetéssel, újdonsággal, de ezekről majd később adunk hírt. 

Várjuk korábbi versenyzők jelentkezését is, akik már tudják, hogy megéri kilépni a komfortzónából

- A szépségverseny nemcsak arra lehetőség, hogy megmutassuk magunkat másoknak, hanem hogy magunknak is bizonyítsunk. Néha ki kell lépni a komfortzónánkból. Én különösen ajánlom a versenyt olyanoknak, akik egy nehéz időszakon vannak túl. A képek utána emlékeztetni fogják arra, hogy honnan hova jutott. Legyen az egy nagy fogyás, egy szülés, vagy egy balesetből felépülés

 - buzdított egy korábbi versenyzőnk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában