buliajánló

2018.08.16. 20:00

Fullasztó bulikkal támad a hosszú hétvége

Pécsen nem ez lesz az év legkiemelkedőbb partihétvégéje, de a régiónkban felbukkanó színes bulikon azért mindenki találhat a kedvére valót az előttünk álló napokban is.

dg

A Pécsi Est ismét kinyit pénteken este, és nem is akármilyen bulival várják a szórakozni vágyókat. A Rock The City csapatának a prezentálásában Hunikum címmel egész hajnalig csak magyar zenék fognak szólni, aki pedig annyira belejön, hogy megismételné a partit, másnap átugorhat Szekszárdra a piactérre, ahol a szabad ég alatt táncolhatunk a legnagyobb magyar slágerekre.

A Trafikban sem lesz bulizárlat, pénteken és szombaton este is táncolhatunk a fülledt klubban. Először a SummerVibes nevű rendezvényen Josh és Kau pörgetik a lemezeket, majd másnap is lehet rázni és újrázni. Pécs legjobb hip hop lemezlovasai a Lompos Uszkárban gyülekeznek pénteken este, egymást váltogatva húzzák a bakeliteket. Az elkötelezett rajongók élő rapkoncerten is bólogathatnak, fellép Zsigabá, Stika, Acid és BandiT is. Az Eozin Corsóba érdemes korán érkezni pénteken délután, hiszen már hattól elmerülhetünk a funk rejtelmeibe, a hangulatért MadMan a felelős. Szombaton este az uránvárosi Kuba Eszpresszóban az 1989 óta rendületlen lelkesedéssel muzsikáló Ideál együttes hozza a vendéglátós életérzést, aki tehát ilyesmire vágyik, ki ne hagyja!

A harkányi hosszú hétvége is számtalan nagy bulit tartogat az előttünk álló napokban. Néhány év kihagyás után tér vissza a rendezvény, mely korábban is nagy népszerűséggel pörgött, idén sem lesz ez másképp. A kitűnő hangulatról és a jól ismert slágerekről KisGrófo, Mc Hawer és a Tekknő, a Fresh, a Fiesta és az UFO csapata gondoskodik. Ez persze csak a jéghegy csúcsa, hiszen egész nap színes forgataggal várják a nyaraló és helyi vendégeket.

Nagy bulit csapnak a garéiak vasárnap, érdemes ellátogatni a baranyai településre, hiszen a Jump Rock Band produkciójára csápolhatunk. A budapesti zenekar a saját számai mellett legfőképp magyar zenekaroktól játszik feldolgozásokat: Máté Péter, Bikini, Edda, és Republic-dalok is felcsendülhetnek, de nem olyan formában, ahogy ismerjük, ugyanis az együttes minden dalt megfűszerez egy külföldi slágerrel.

Kővágószőlősre augusztus 20-án este érdemes ellátogatni, hiszen az ottani falunapok keretében először Rácz Gergő gonoskodik a minőségi könnyűzenei élményről, majd Baby Gabi idézi fel a kilencvenes éveklegendás lánybandájának, a Baby Sistersnek a slágereit is. Az este megkoronázásaként a baranyai rocklegenda Rudán Joe kínálja tálcán a kiváló dalait.

Aki pedig Siófokig is elutazna ezen a hétvégén és ráadásul él-hal az elektronikus zenékért, annak örömet tud okozni a pénteki Gold Beach Electronic Fesztivál, melyen a legismertebb fellépő Deborah de Luca lesz. A nemzetközi és a hazai techno kultusz megtestesítői Siófokon szakítják le az égboltot ezen az estén. Másnap a house szerelmesei rázhatják hajnalig, de vasárnapra és hétfőre is kínál programot a strand. A nemzeti ünnepünkön például Rakonczai Imre zongoraestjén csendülnek fel a jeles magyar dalszerző legnagyobb slágerei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában