Döntött a kamara elnöksége

2023.02.24. 19:47

Elismeréseket adtak át a baranyai gazdaság legjobbjainak

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Kitüntetési Rendje alapján a kamara elnöksége dönt minden évben a kamarai díjak kitüntetettjeiről.

MW

Automatikusan generált description

Fotó: AS

A kitüntetésekre idén is számos javaslat érkezett a kamarai testületek és tisztségviselők részéről. A kamara elnöksége mérlegelve a javaslatokat, november 28-án a következő döntéseket hozta:

A Baranya Gazdasági Fejlesztéséért járó Zsolnay Díj kitüntetettje dr. Kéri István. Az Angster József Díj kitüntetettje dr. Megyeri János. Az Év Üzletembere Díjat Feleki Attila kapta. Az Életmű Díj kitüntetettje dr. László Gyula. Elnöki kitüntető oklevelet kapott Molnár László, Liszácz Mihály. A Címzetes kamarai tanácsos cím kitüntetettje Pető Ákos. A Kamarai tanácsosi cím kitüntetettje Pohli Krisztina. A Baranyai Idegenforgalmi Díj kitüntetettje a Mecsek Enduro szervezői. A Baranyai Szakképzési Díj kitüntetettje Vörös György, valamint az Építőipari Technológiai Klaszter. A Baranyai Innovációs Díj kitüntetettje dr. Lányi Beatrix. A Baranyai Környezetvédelmi Díj kitüntetettje a Bányavagyon-hasznosító Nonprofit Közhasznú Kft. A Baranyai Export Díj kitüntetettje az Attract Kft. A Záray Károly Díj kitüntetettje Háda Vivien. Az Év Kereskedője Díj kitüntetettje a Mecsek Füszért Zrt. Az Év Kézművese Díj kitüntetettje Gajcsi Blanka. 

A mohácsi elnökség döntése alapján a Dr. Fáy Mihály Díj kitüntetettje Skobrák Tibor. A komlói elnökség döntése alapján a Jánosi Engel Adolf Díj kitüntetettje Tóbiás László. A szigetvári városi elnökség döntése alapján a Szigetvár Gazdaságáért Díj kitüntetettje Piros László.

Elismerő oklevelek: Rati Kft., Bittner Róbert, Hengl Lajos, Kiss Szabolcs, Nagy Attila Kornél, Teleky Zoltán, Kutyáncsánin Jevrem, Manual Divat Kft.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában