Félpályás munkavégzés

2024.05.03. 20:15

A Bem utcát fogják aszfaltozni Szigetváron

Megújul Szigetváron a Kárpátok útja, a Szent István lakótelep, a Bem utca, a Hoboli út, a Radován tér, a Honvéd utca és a Dózsa György út bizonyos szakaszai.

Tóth Viktória

A város önkormányzata most honlapján ismertette, hogy a Bem utcában elkezdődtek a munkálatok április 8-án, a Kárpátok útján és a Hoboli úton pedig április 9-től dolgoznak.

A Bem utcai kivitelezéssel kapcsolatban tájékoztattak most, hogy az útszakasz kopóréteg aszfaltozása félpályás rendszerben fog történni. Május 6-7-én a Bem utcát aszfaltozzák, ez a Vasvári Pál, a Táncsics Mihály, a Szegfű és a Tulipán utcát érinti úgy, hogy ezen csatlakozó útszakaszok zsákutcák lesznek a felújítás idejéig. A Táncsics Mihály és a Vasvári Pál utca a 6-os út felől lesz megközelíthető, a Szegfű és Tulipán utcát déli irányból a Kanizsai utca felől közelíthetik meg.

Emiatt kérik a lakosokat, hogy az érintett ingatlanokból a gépjárműveikkel álljanak ki május 6-án reggel 7 óráig azzal, hogy a nevezett csatlakozó utcákban nyílik lehetőség a parkolásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában