időjárás

2019.01.08. 13:42

Ismét havazott Pécsen, de ónos eső is várható

Bár az időjósok nem ígértek havazást keddre Baranyára, Pécsen kora délután szép nagy pelyhekben esik a hó. A meteorológiai szolgálat korábban ónos esőre figyelmeztetett a megyében.

bama.hu

cof

FRISSÍTVE (15.40):

A Tüke Busz tájékoztatása szerint jelenleg minden pécsi járat teljes útvonalon közlekedik.

FRISSÍTVE (15.20):

Munkatársunk jelezte, hogy a 6-os főút baranyai szakasza Mecseknádasdtól Pécsváradig havas. A két település közötti szerpentinen nagyon óvatosan ajánlott közlekedni. Kollégánk mindössze egy hókotróval találkozott a szakaszon, negyvennél többel nem érdemes hajtani. Csak a tapasztaltak sofőröknek ajánlott ez az útvonal, aki teheti, kerüljön az M6-os felé.

KORÁBBAN ÍRTUK:

Kedden kora délután ismét havazás kezdődött Pécsen, ami szemet gyönyörködtető ugyan, de egyelőre csak a kevésbé használt (kitaposott) helyeken marad meg a hó, köszönhetően a viszonylag enyhe – nulla fok körüli – hőmérsékletnek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat korábbi előrejelzésében ónos eső veszélye miatt adott ki figyelmeztetést Baranya megyére. Az Időkép szerint a havazás a későbbi órákban nagyobb területen válthat havas esőre, esőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!