krimi

2019.01.30. 10:11

Három kiskorú fiával rabolt egy pécsi férfi

Befejezte a nyomozást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki kiskorú fiaival tört be egy komlói családi házba. Az édesanyát orgazdasággal gyanúsítják.

bama.hu

Összesen négyrendbeli lopás elkövetése miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 36 éves pécsi férfi, valamint három fiatalkorú társa ellen, akik tavaly május 28-án a délelőtti órákban betörtek egy komlói családi házba. A megalapozott gyanú szerint a férfi 15 éves ikerfiaival, valamint 17 éves fiával többek között ékszereket, műszaki cikkeket és ruhaneműket vitt el a házból csaknem 400 ezer forint értékben. Az ellopott tárgyak nagy részét az édesanya komlói lakcímén tartott kutatáskor a rendőrök megtalálták, és lefoglalták. Az ékszereket a 40 éves nő már eladta, elmondása szerint nem tudta, hogy azok bűncselekményből származnak.

A rendőrök az apát és fiait a nyomozás során beszerzett adatok alapján beazonosították, majd május 29-én előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nő ellen orgazdaság vétség, a férfi ellen a lopáson túl kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is nyomoztak a rendőrök.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Komlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában