krimi

2019.02.18. 16:04

Újabb késes támadás történt egy pécsi iskola előtt

Idén már a negyedik alkalommal késsel támadtak diákokra a Kertvárosban, az Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium épülete előtt. 

bama.hu

Múlt hét pénteken történt az egyik ilyen eset, most hétfő délután újra megismétlődött a jelenet. Az egyik szülő kereste meg lapunkat, hogy ma délután egy férfi késsel követelt pénzt a gyerekektől. Szerencsére eddig személyi sérülés nem történt, mert minden esetben elfutottak a diákok a helyszínről. Úgy tudjuk a férfi piros felsőt viselt, és monokli volt a szeme alatt.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elvégzett adatgyűjtés során a támadó jelleg a feltételezett elkövető részéről nem volt megállapítható. Amikor látta, hogy a lány felé fordult, elővett egy kést, azonban hozzá nem szólt és pénzt sem kért tőle. A rendőrök 2019. február 18-án 15 óra 10 perckor előállították a feltételezett elkövetőt, egy 49 éves helyi férfit. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Pécsi Rendőrkapitányság.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a kertvárosi Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola előtt egy férfi késsel a kezében megkergette az egyik tanulót. Akkor a rendőrség az esettel kapcsolatban a Dunántúli Napló megkeresésére közölte, hogy a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, amelyek alapján a Pécsi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában