krimi

2019.06.11. 07:00

Elhagyta a felesége a férfit, de ő elrabolta élettársától

A kánikula ellenére sem hagy alább a munka a megye bíróságain, szerdán egy egészen különös ügy folytatódik a komlói járásbíróságon. Négy férfit személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények elkövetésével vádolnak.

HLB

A vádirat szerint az elsőrendű vádlott házassága megromlott a feleségével, aki ezért elköltözött egy másik baranyai településen élő férfihez. A férj magára maradt két gyerekével, de elhatározta, hogy nem hagyja annyiban és visszaszerzi az asszonyt.

Három társával – köztük egyik gyerekével, a negyedrendű vádlottal – kitalálták, hogy hajnalban kocsival elmennek a nőért, amikor az munkába indul és a buszmegállóban beletuszkolják az autóba és elszelelnek. Így is történt, csakhogy nem ment minden tökéletesen, amíg az egyik tettestárs belökte a kocsiba az asszonyt, addig a férj a kocsi hátsó üléséről húzta be az asszonyt a járműbe – természetesen a nej hangos tiltakozása közepette.

Hazaérve a férj kirángatta hűtlen asszonyát az autóból, dulakodni kezdtek, de a nőnek sikerült több sms-üzenetet küldenie élettársának, hogy elraboltak. A szerelmes férfi rögtön kocsiba vágta magát és szólt a rendőröknek, hogy mi történt.

Amikor a tett színhelyére ért, a nő ki akart menni hozzá a házból, de a férje nem engedte. A nő öklével kitörte a bejárati ajtó üvegét, mire élettársa nagy sebességgel behajtott az udvarra, hogy kimenekítse szerelmét. A férj és (szintén vádlott) gyereke azonban vasvillával és vascsővel kezdte ütni-verni a kocsit, ami nagy nehezen kitolatott az utcára.

Ekkor érkeztek meg szerencsére a rendőrök, akik véget vetettek az akciófilmbe illő jeleneteknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában