siklósnagyfalu

2020.01.28. 16:06

Sokan keresték az eltűntnek vélt férfit

Riasztás érkezett a rendőrségre, hogy péntek éjjel Siklósnagyfaluban eltűnt egy idős férfi. Éjfél után nem sokkal már a helyszínen voltak a rendőrök, a Pécsi Mentőkutyás Egyesület, a Baranya Speciális Mentők és a kiskassai, vókányi, újpetrei, peterdi, nagytótfalusi polgárőrség tagjai, hogy az eltűnt személyt minél hamarább megtalálják.

Zs. J.

A faluban, a környező mellékutakon, a közeli erdőben keresték eredménytelenül kutyákkal, hőkamerás készülékkel az idős férfit, sőt a kiskassaiak drónt is alkalmaztak volna a keresésére, de a zord időjárási viszonyok miatt ezt nem tudták használni. Szombat délelőtt újra a keresésére indultak volna, amikor érkezett a hír, az eltűnt személy meglett.

Erről így számolt be a közösségi oldalán a Pécsi Mentőkutyás Egyesület: szombat dél­előtt Siklós belvárosában találták meg az idős férfit, aki mint kiderült, korábban buszra szállt, és a városba utazott, ahol egy ismerősénél töltötte az éjszakát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában