krimi

2020.04.05. 16:08

Tovább keresik a bicegő bankrablót

Tavaly november 19-én egy idős férfi lépett be a pécsi takarékbankba a Komlói úton. Az arcát szájmaszkkal eltakarta, és egy papírlapot csúsztatott az ügyintéző elé, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel. Úgy tudjuk, közel hárommillió forinttal távozott. A férfiról annyit közöltek, hogy 60-65 év körüli, vélhetően sántikál.

Zs. J.

A rendőrség nagy erőkkel kereste, de mint megtudtuk, eddig nem akadtak a nyomára. Megkérdeztük a rendőrség sajtóosztályát, hogy készítettek-e fantomképet, illetve tervezik-e a nyomravezetői pénzjutalom kiírását.

A megkeresésünkre a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától azt a választ kaptuk, hogy az elkövető felkutatása továbbra is folyamatban van. A nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást egyelőre nem kívánnak adni. Amennyiben az esettel kapcsolatban felmerül olyan információ, amely megosztható a nyilvánossággal, akkor arról be fognak számolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában