Őrizetben

2021.01.18. 12:10

Semmi nem stimmelt egy igazoltatott autósnál

A rendőrök eljárást indítottak egy 26 éves siklósi nő ellen.

bama.hu

Budapest, 2013. február 28. Tóth Balázs rendõr százados (b, rendõrautó mögött takarva) és Pásztor István Krisztián rendõr törzszászlós közúti ellenõrzésre megállít egy személygépkocsit Újpesten, a Megyeri úton 2013. február 28-án.

 

A járőrök szombaton 21 óra körül Siklós és Vokány közötti úton intézkedés alá vontak egy gépjárművezetőt. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 26 éves siklósi nő által vezetett autón lévő rendszámok egy másik autóhoz tartoznak, valamint, hogy a nő nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a járművezetéstől el van tiltva. A nő azzal, hogy 20 óra után engedély nélkül tartózkodott közterületen, megszegte a védelmi intézkedéseket.

A rendőrök előállították a nőt a rendőrkapitányságra, és kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene egyedi azonosítójellel visszaélés miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság. Az általa elkövetett szabálysértések miatt szabálysértési eljárás indult ellene, és szabálysértési őrizetbe vették.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában